華語教師在職培訓:華語初級語法教學實務
華語語法教學進度停滯不前?光是一個語法就讓外籍學生叫苦連天,難以招架? 語法點如此多,每個語法點的特徵不一...
免費測驗
夜間華語課程,歡迎試聽。Evening Course--come before 7pm on Mon.Tues. or Thur. and try 2-hour course for FREE (cost NT$500) !Register conversation course before 11/30, and get 50% OFF for Pinyin course!
mlc